Produkter för bästa ögonkräm (3)

Rostad Bovete Polen - Rostad Bovete

Rostad Bovete Polen - Rostad Bovete

Bovetegryn framställs av skalade frön från vanlig bovete. De rostade bovetegrynen har en karakteristisk mörkbrun nyans, vilket är resultatet av termisk behandling. Rostade bovetegryn är mindre värdefulla än icke-rostade, men de har en mer distinkt smak. Bovetegryn är en värdefull källa till näringsämnen och näringsämnen. Särskilt viktiga är proteiner, polyfenoler, polysackarider och mineralämnen. Bovete kännetecknas av ett högt innehåll av mineralämnen, såsom kalium, magnesium, järn och vitaminer. Det kan vara en självständig rätt, en tillbehör till kött eller grönsaker, eller utgöra basen för lunch eller middag. Rostade bovetegryn och rostade bovetegryn betyder samma sak. Båda typerna av gryn genomgår termisk behandling.
Hirs - Hirsförpackning

Hirs - Hirsförpackning

Hirsgryn anses vara en av de hälsosammaste livsmedlen i världen. Det har odlats i hundratals år och utvinns från skalade hirsfrön. Det kännetecknas av det högsta innehållet av B-vitaminer (B1, B2, B6) samt järn och koppar. Hirsgryn har också medicinska egenskaper, är lättsmält och orsakar ingen allergi eftersom det är glutenfritt, vilket gör att det kan konsumeras av personer med celiaki. Det har antivirala egenskaper och minskar inflammation i slemhinnorna. Det innehåller kiseldioxid, som har en positiv effekt på tillståndet hos vår hud, hår och naglar.
Split Peas Halv 5kg Horeca

Split Peas Halv 5kg Horeca

Vårt företag har nöjet att erbjuda produkten Krossad Ärta från vårt sortiment av produkter avsedda för grossister och distributionsnät som betjänar Horeca-sektorn. Våra produkter rengörs och förpackas i vår anläggning, och vi lägger stor vikt vid produktkvalitet. Ärta är en baljväxt. Ärta är en bra källa till protein, ger också kolhydrater samt fiber som förbättrar matsmältningen. Dessutom har ärtor en alkaliserande effekt. Det är en grundläggande ingrediens i militär ärtsoppa men passar också perfekt i olika typer av pålägg, soppor eller sallader.